NeoBux Gratuit :


Pentru cei care inca nu au auzit de sistemul PTC (paid to click) voi face o scurta introducere pe intelesul tuturor. Acest sistem este folosit de catre site-urile specializate pentru a face reclama pe internet altor companii, platindu-si vizitatorii cu o anumita suma de bani (intre 1c si 5c) pentru fiecare reclama vizionata. Astfel ies in castig atat firma care apeleaza pentru reclama, cat si vizitatorii ei.
Cel mai serios si mai cunoscut site de acest gen este la ora actuala Neobux.com (exista numeroase dovezi de plata).

Neobux.com este unul din putinele site-uri de PTC (paid to click) care platesc instant. Odata ce ai ajuns la suma de 2$ in cont, ii poti retrage oricand. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faci este sa iti deschizi un cont PayPal, AlertPay sau Netteler. Dupa ce suma de bani a fost depusa in unul din aceste conturi, o poti transfera in contul tau bancar (nu conteaza banca la care ai cardul).
Un avantaj mare este faptul ca, dupa ce ai reusit sa strangi o anumita suma in cont, iti poti inchiria referinte (referral) pe durata a 30 de zile. Spre exemplu, pentru 0.75$ iti poti inchiria 3 referinte pentru 30 de zile. Pentru fiecare reclama vizionata de catre o referinta, tu vei primi 0.005$. Numarul minim de reclame pe care le poti viziona intr-o zi este de 4. Astfel daca o referinta vizioneaza 4 reclame pe zi, iti va adauga in cont 0.02$ (adica 3 refente = 0.06$/zi). Daca facem o mica inmultire, in 30 de zile, cele 3 referinte iti vor aduce minim 0.06*30=1.8, adica 1.8$. Si asta doar cu 3 referrali; gandeste-te daca ai avea 100-200+.

Nu este vorba de niciun truc sau pacaleala, este doar o simpla metoda de a utiliza internetul in scopuri utile din care sa poti castiga si o suma frumusica de bani. Daca nu esti convins, nu ai decat sa te inregistrezi si sa te convingi singur. Trebuie doar un click pe imaginea de mai jos:

 

Pentru mai multe detalii sau sfaturi nu ezita sa intrebi !!!