"Adsense Maestro", ghid tau pas cu pas pentru succesul in afacerile pe Internet.

 

Probabil ca ati auzit despre cum sa castigati 12000euro/luna cu cel mai sigur program Google Adsense. In functie de timpul alocat  si de creativitatea dumneavoastra castigurile vor fi pe masura. Tot ce trebuie sa faceti este sa credeti in dumneavoastra si sa aveti un venit cat mai mare.

Daca nu ati aflat pana acuma pe net circula un pachet foarte atractiv. Il puteai cumpara de pe www.profitsigur.ro dar se pare ca l-au schimbat in www.castigabanideacasa.com. Acelasi site...aceeasi oferta...doar ca exista o singura problema...consultanta lasa de dorit. Vi se promit multe chestii cum ca "o sa va ajutam sa va realizati un profit " sau ceva de genu dar este o mare minciuna. Eu am cumparat pachetul cand inca mai functiona www.profitsigur.ro si spre surprinderea mea chiar am primit tot ce scria pe site doar ca la capitolul consultanta si intrebari nu mi sa raspuns la nici un email. A trebuit sa caut pe alte forumuri despre tot felul de probleme dar m-am descurcat. Cu putin ajutor puteti avea o afacere profitabila.

Pentru mai multe detalii despre pachet "Adsense Maestro" intrati pe http://www.castigabanideacasa.com/.

Dupa ce ati citit veti observa ca pretul intregului pachet este de 167 Ron. Acest pachet a fost refacut si restaurat. Toate siteurile au fost refacute la fel si manualele.

Pachetul contine :

Prima parte Pachetul de continut :

--> Baza de date cu articole :

Vei primii peste 21,000 de articole de super-calitate, scrise intr-un mod profesional, in ideea de a atrage click-uri foarte bine platite. Baza de date cu articole este una dintre cele mai importante parti ale pachetului Google AdSense Empire.

--> Siteuri Adsense gata facute :

Primesti peste 300 de site-uri gata-facute pentru AdSense. Aceste site-uri contin peste 1,500 de pagini pline de continut de calitate, astfel vei avea peste 3,000 de reclame Google AdSense pentru a genera venituri masive intr-un timp cat mai scurt.

Partea a II-a : Unelte adsense:

--> Adsense Tracker:

AdSense Tracket iti permite sa urmaresti click-urile catre site-ul tau. In plus, iti arata foarte multe statistici pentru a te ajuta sa-ti cresti venitul din Google AdSense. Se poate instala pe un numar nelimitat de site-uri, poti seta culorile link-urilor, background-ului, liniiilor, textului si multe altele.

--> Article site Builder:

Article Site Builder extrage mii de articole de pe site-urile de profil, apoi le analizeaza in functie de densitatea cuvintelor-cheie si construieste site-uri web pentru fiecare articol extras.

Acesta este un mod extrem de rapid pentru a construi continut de calitate pentru site-uri. Poti folosi aceste site-uri pentru a afisa reclame AdSense sau pentru a promova programe de afiliere gen ClickBank pentru a castiga mai multi bani.


In plus, impreuna cu Article Site Builder mai primesti 50 de sabloane, fiecare avand propriul profil. Sabloanele se pot modifica complet. Posibilitatile sunt nelimitate.

Partea a III-a : Carti si cursuri video :

--> Cursuri video :

Aceste video-uri contin peste 3 ore de informatii detaliate, pas-cu-pas, despre cum sa-ti optimizezi site-urile pentru AdSense. Video-urile iti arata cum sa-ti cresti rapid vizitele si veniturile AdSense pe site-urile tale.

--> Google adsense -Ghidul Incepatorului:

Chiar daca esti incepator si nu sti sa faci diferenta intre mouse si monitor, acest mic ghid iti explica in termeni simpli exact ceea ce trebuie sa sti despre Google Adsense si cum poti castiga bani afisand simple reclame pe site-ul tau.

Pe langa aceste informatii valoaroase, vei primii indrumare pas cu pas despre cum sa atragi trafic pe site-ul tau si cum sa face o cercetare pe cuvinte-cheie.


 

 

Intregul pachet la 167 Ron.

EU VA OFER ACEST PACHET CU NUMAI 80 Ron. + pe langa pachet o sa va ofer si consultanta de care aveti nevoie pentru a incepe aceasta afacere profitabila.

Eu nu am ajuns la un asemenea castig dar ultima luna am obtinut un profit de 2674 euro.

NU EZITATI PENTRU NUMAI 80 RON primiti un super PACHET.

Trimiteti un mesaj cu textul GOOGLE ADSENSE si un operator va va suna in cel mult 12 ore pentru a fi siguri ca sunteti o persoana reala.

COMANDATI > COMANDATI <